Home

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geachte gasten,

Ook op minicamping "Rollecate"gelden regels. Wij verzoeken u dan ook voor onze andere gasten en u zelf zich hier aan te houden, zodat het een gezellige vakantie mag worden.                                                                                                                          

                                                                                                             

 

HUISREGELS

-      Alle kampeerders en bezoekers worden vriendelijk verzocht zich bij aankomst te melden bij de beheerder.

-      Overnachtingen zijn alleen voor hen die ingeschreven staan. Natuurlijk kan uw bezoek ook overnachten. Overnachtende bezoekers betalen hetzelfde tarief als de kampeerder.

-      Krijgt u groepsbezoek, dit melden bij de beheerder.

-      Houdt u het terrein en de gebouwen schoon en beschadig ze niet. Vooral bij het toiletgebouw en de recreatieruimte rekenen wij op uw medewerking.

-      Wees zuinig met leidingwater.

-      Het gebruik van verwarmingsapparaten die niet geschikt zijn voor het kamperen is verboden.

-      Het aanbrengen van allerlei schuurtjes, aanbouwsels, afrasteringen evenals het kappen of snoeien van bomen en het leggen van tegels zonder toestemming is verboden.

-      Iedere vaste kampeerder dient het gras om zijn of haar caravan kort te houden. Dit geldt ook voor beplanting.

-      Auto’s en motors mogen niet harder dan 5 km. per uur (stapvoets). Tevens is het niet toegestaan onnodig over het terrein te rijden. Op ons terrein is de wegenverkeerswet van toepassing wat betreft “woonerven”, voetgangers hebben dus altijd voorrang.

-      Honden worden toegestaan mits aangelijnd. Uitlaten buiten het terrein en zorg er voor dat ze geen hinder veroorzaken voor de andere kampeerders.

-      Wees voorzichtig met vuur!

-      Bij eventuele verkoop van uw kampeermiddel op ons terrein dient de beheerder in kennis te worden gesteld. Bij verkoop vervallen alle rechten op de plaats. Het door ons verplaatsen van het kampeermiddel is voor eigen risico.

-      Vanaf 22.30 uur moet het rustig zijn op de camping. Gedraagt u zich zodanig dat u niemand overlast bezorgt. Houdt rekening met elkaar.

-      Op de camping handhaven wij de zondagsrust. Geen aankomst of vertrek.

-      Wij stellen ons niet aansprakelijk voor vermissingen, diefstal, schade aan eigendommen van gasten of bezoekers van de gasten, alsmede voor ongevallen die hen overkomen.

-      Deelname aan alle activiteiten is voor eigen risico en alleen bedoeld voor kampeerders die ingeschreven staan bij het beheer of in overleg met de beheerder.

-      De container is alleen bestemd voor huishoudelijk restafval. Grof vuil dient u zelf af te voeren. Wij scheiden afval: papier, glas en plastic op de aangewezen plekken.

-      Bij vroegtijdig vertrek vervallen alle rechten op de plaats. Dit geldt eveneens voor het niet tijdig nakomen van de betalingsverplichtingen.

-      In het laagseizoen gelden er voor de recreatieruimte beperkte openingstijden.

-      Een ieder wordt geacht op de hoogte te zijn van de geldende huisregels. Daar waar de huisregels niet in voorzien beslist de beheerder.