Kamperen in
Punthorst

Beleef de rust en ruimte

Kamperen bij Minicamping Rollecate

Een ideale camping voor liefhebbers van rust en ruimte. Even helemaal bijkomen in een prachtige natuurlijke omgeving in uw eigen tent, caravan, vouwwagen of camper.

Geniet van de camping

Onze kampeerplaatsen

Onze kampeerplaatsen zijn voorzien van 6 ampère stroom, er is WiFi in de recreatieruimte en in schoolvakanties worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

 

Alle kampeerplaatsen zijn geschikt voor een caravan, tent en vouwwagen. Enkele plaatsen zijn geschikt voor campers. U vindt bij ons drie velden met ruimte voor kampeerders. 

Skelters, fietsjes en trekkertjes

Lekker spelen en rond rijden!

Op het achterste veld vindt u een speeltuin waar kinderen zich uren kunnen vermaken met onder andere onze airtrampoline, trampoline, familie schommel, zandbak en dergelijke.

 

Neem ook eens een kijkje in onze schuur! Kinderen mogen zich namelijk vrij voelen om één van de skelters, fietsjes, trekkertjes en dergelijke mee te nemen om lekker rond te rijden.

DE OMGEVING

Beleef de rust en ruimte

Een ideale camping voor liefhebbers van rust en ruimte. Even helemaal bijkomen in een prachtige natuurlijke omgeving in één van onze accommodaties, uw eigen tent, caravan, vouwwagen of camper.

Uw bezoek

Praktische informatie

Alle velden zijn autovrij, maar uiteraard mag de auto bij aankomst en vertrek op het veld. Achter is een grote parkeerplaats en in het hoogseizoen wordt een stuk weiland voor het huis als parkeerplaats gebruikt.

 

Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Uitlaten buiten het terrein.

 

Aankomst na 13.30 uur.

Vertrek voor 11.00 uur

Fijne douches en toiletten

Het sanitairgebouw

Ons sanitairgebouw is voorzien van een fijne vloerverwarming. Het gebouw heeft twee zijdes, één voor de dames en één voor de heren. Beide beschikken over twee douches en twee toiletten en er is aan beide kanten een afzuiging. De douches werken met een muntautomaat(50 cent). Warm water kunt u ook verkrijgen met een muntautomaat(20 cent).

 

Het sanitairgebouw is van binnen in de winter van 2022/2023 volledig gerenoveerd. 

Van alle gemakken voorzien

Afwassen en wasruimte

Aan de buitenkant van het sanitairgebouw treft u twee afwas plekken. Deze zijn voorzien van overkapping zodat u altijd droog kan staan.

In de wasmachineruimte (aan de zijkant van het sanitairgebouw) staan 2 wasmachines en 2 drogers. Er is wasmiddel aanwezig voor de witte was en voor de bonte was. De wasmachines en drogers mogen gebruikt worden wanneer ze vrij zijn, we hebben geen reserveringssysteem. Ook staat hier een strijkplank met een strijkbout waar u gebruik van kunt maken.

Direct reserveren

Gezellige familiecamping. Precies wat je nodig hebt om even tot rust te komen. Klein, rustig en prachtige omgeving. Heel basic maar voor een gezin met kleine kindjes precies goed. Speeltuin: Schommel, familieschommel, springkussen, zandbak. Heel veel fietsen, skelter e.d. kinderen kunnen zich dagen vermaken en ouders relaxen! Toiletten: Schoon en netjes!!

Annemieke de Vos Bezoeker

Onze bezoekers

Wat onze bezoekers zeggen over onze camping

Wij laten onze bezoekers graag aan het woord. Wij nodigen onze gasten uit om andere vakantiegangers over hun ervaring te vertellen. We gebruiken deze feedback om onze service te verbeteren. Wij publiceren alle reviews op onze website, precies zoals ze door onze klanten zijn geschreven. Alle reviews die u op onze website leest zijn dus open en eerlijk – voor reizigers en door reizigers.