Er is altijd wat te doen

Ontspanning voor
jong en oud

Wij bieden ontspanning voor jong en oud. Er is een groot speelveld waar bijvoorbeeld gevoetbald kan worden. Ook kunnen daar andere buitenactiviteiten georganiseerd worden.

 

Er zijn ook diverse speeltoestellen, onder andere een familieschommel en een airtrampoline. Tevens is er een grote zandbak aanwezig. Voor jonge coureurs zijn er verschillende skelters met karren en fietsjes.

20230726_152511
20230809_091827

Activiteiten

Leuke activiteiten

Maak een avondwandeling of broodje knakworst boven het vuur

In het hoogseizoen worden er super leuke activiteiten georganiseerd bij Mini Camping Rollecate. Er zijn regelmatig leuke dingen te doen op de camping zoals bijvoorbeeld een avondwandeling, waterspelen, koekjes bakken, een broodje knakworst boven het vuur, knutselmiddag, dropping, timmeren, mannenochtend (fietsen) of bijvoorbeeld een lekker ontbijt of pannenkoekenfeest. 

Wat wilt u doen?

Veel is mogelijk

In ‘de Stal’ is het heerlijk recreëren. Hier staat ook een orgel, sjoelbak en veel speelgoed. Elke zondagavond organiseren wij hier een sing-in (heeft u zelf een muziekinstrument, neem deze dan gerust mee!), met daarna gezellig gezamenlijk koffiedrinken. 

 

Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar. Wij doen ons uiterste best om uw wensen te vervullen. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Bel of mail ons gerust en we helpen u graag verder!