Beleef de rust en de ruimte

Minicamping Rollecate

Minicamping Rollecate is een ideale camping voor liefhebbers van rust en ruimte. Op onze camping kunt u even helemaal bijkomen in een prachtige natuurlijke omgeving en kunt terecht met een tent, caravan, vouwwagen of camper. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor gemak en huur een luxe ingerichte stacaravan.


Onze accommodaties zijn volledig ingerichte stacaravans voorzien van douche en toilet. Ook heeft u een terras met tuinameublement.

Onze camping is gelegen bij de boerderij. De boerderij ligt in het buitengebied van de gemeente Staphorst, dicht bij de bossen en de recreatieplas.

20230719_075143
IMG-20230810-WA0037 (002)

Over ons

De omgeving

Ontspanning voor jong en oud

Op de camping is er altijd veel te beleven maar ook in de omgeving zijn er ook heel veel leuke dingen om te doen, bijvoorbeeld de zwemvijver op Recreatieterrein de Zwarte Dennen of Museumboerderij Staphorst.

 

Wij bieden ontspanning voor jong en oud. Er is een groot speelveld waar bijvoorbeeld gevoetbald kan worden. Ook kunnen daar andere buitenactiviteiten georganiseerd worden. Er zijn ook diverse speeltoestellen, onder andere een familieschommel en een airtrampoline. Tevens is er een grote zandbak aanwezig. Voor jonge coureurs zijn er verschillende skelters met karren en fietsjes.

Diverse activiteiten

Heerlijk recreëren!

In het hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld een avondwandeling, knutselmiddag, dropping of pannenkoekenfeest. Elke zondagavond organiseren wij hier een sing-in (heeft u zelf een muziekinstrument, neem deze dan gerust mee!), met daarna gezellig gezamenlijk koffiedrinken. 

 

In ‘de Stal’ is het heerlijk recreëren. Hier staat ook een orgel, sjoelbak en veel speelgoed.