Minicamping
Rollecate

Over ons

Informatie over onze camping

Een ideale camping voor liefhebbers van rust en ruimte. Even helemaal bijkomen in een prachtige natuurlijke omgeving in uw eigen tent, caravan, vouwwagen of camper of in één van onze accommodaties. 

Op zondag is er i.v.m. de zondagsrust geen aankomst of vertrek mogelijk.

Beleef de rust en de ruimte

Over de camping

Op onze camping kunt u terecht met een tent, caravan, vouwwagen of camper, lees meer over onze kampeerplaatsen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor gemak en huur een luxe ingerichte stacaravan. Onze accommodaties zijn volledig ingerichte stacaravans voorzien van douche en toilet. Ook heeft u een terras met tuinameublement.

Een leuke ruimte om te ontspannen

De Stal

Van een personeelsfeest, een kinderfeestje tot een familiefeest. In ‘de Stal’ is het heerlijk recreëren. Ook worden hier veel binnen activiteiten gehouden.

Ontspanning voor jong en oud

Onze activiteiten

In het hoogseizoen worden er super leuke activiteiten georganiseerd bij Minicamping Rollecate. Er zijn regelmatig leuke dingen te doen op de camping zoals bijvoorbeeld een avondwandeling, waterspelen, koekjes bakken, een broodje knakworst boven het vuur, knutselmiddag, dropping, timmeren, mannenochtend (fietsen) of bijvoorbeeld een lekker ontbijt of pannenkoekenfeest. 

20230519_172546
Wat kost ..

Tarieven

Alle kosten in één overzicht. Benieuwd wat een overnachting kost of bijvoorbeeld het gebruik van onze faciliteiten? Lees meer over onze tarieven.

Een impressie van onze camping

Fotogalerij

Een ideale camping voor liefhebbers van rust en ruimte. Even helemaal bijkomen in een prachtige natuurlijke omgeving in één van onze accomodaties, uw eigen tent, caravan, vouwwagen of camper.

Een gezellige vakantie

Huisregels

Ook op onze camping gelden regels. Wij verzoeken u dan ook voor onze andere gasten en uzelf zich hier aan te houden, zodat het een gezellige vakantie mag worden.

Onze receptie

Openingstijden

Bekijk de openingstijden van onze receptie.